2015-04-19 10:07:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne szedjen nyugtatókat

Napi horoszkóp április 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Próbálja megőrizni a hidegvérét, mert hajlamos lehet elveszíteni az önkontrollt, és agresszíven fellépni másokkal szemben. Ezt persze senki sem veszi jó néven és problémák adódhatnak a viselkedéséből most, vagy a későbbiek során.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nehezére esik , hogy megértően és toleránsan viszonyuljon másokhoz, úgy, ahogy általában teszi. Ne is próbálja megjátszani magát, egyszerűen várja meg, míg megváltozik a csillagállás, rövidesen úgy is vége lesz ennek a tranzitnak. Mindenkinek lehetnek rossz napjai.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr együtt áll a Marssal. Konfliktusai származhatnak abból, hogy úgy érzi, meg kell védenie az érdekeit. Álljon meg egy pillanatra, és gondolkozzon el: biztos, hogy támadásnak van kitéve? Vigyázzon azzal is, hogy ne viselkedjen önzően. Sajnos ön sem tévedhetetlen.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold együtt áll a Merkúrral. Az érzései és a megérzései egyértelműek, hallgasson rájuk! A szerencsés csillagállás az intellektusára is pozitív hatással van, logikai képességei révén gyorsan átlátja a helyzeteket, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremt. Képes lesz értelmes döntéseket hozni, szinte bármely téren.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap közelít a Holdhoz. A "struccpolitika", a problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása nem vezet jóra, sajnos most szembesül ennek következményeivel. Ingerlékeny lehet, konfliktusokba sodródhat barátaival, családtagjaival, vagy a munkahelyén.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold együtt áll a Merkúrral. Ezt a napot szánja az önismeretre és a számvetésre. Legyen őszinte önmagával, vegye sorra, milyen lépéseket tett meg eddig álmai megvalósítása érdekében, és mire van még szükség ahhoz, hogy elérje céljait.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz szemben áll a Szaturnusszal. Hajlamos lesz arra, hogy borúsan lássa a dolgokat, úgy érezheti, elégedetlen az életével, és adódhat ma olyan konfliktus, ami ráerősít erre a benyomásra - ez azonban hozzásegítheti ahhoz, hogy szembenézzen hibáival, ebből pedig később profitálhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó még mindig kedvezőtlen helyzetben áll az Uránusszal. Most különösen elmélyült, spirituálisan nyitott, nehezére esik a hétköznapi dolgokkal foglalkozni. A Plútó, mint mindig, arra sarkall, hogy a felszín alá nézzünk - ez néha fájdalmas, de szükséges és megéri.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagy az ambíciója és az önbizalma, ilyenkor kész keményen megdolgozni a sikerért, és úgy érzi, csodákra képes. Ez így is lesz, ha nem becsüli túl képességeit. Ne hanyagolja el a magánéletét sem.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Problémás területek: a légző- és hangképző szervek. Ügyeljen egészségére, különösen a torkát és a mellkasát óvja. A helyes kommunikáció megtalálása is nehezére eshet, bánjon óvatosan a szavakkal!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyszerűen érezheti magát, ma különösen optimistán tekint a jövőbe. De legyen óvatos, ne vállaljon túl nagy kockázatot, mert az Uránusz állása miatt bizonytalan, sikerre tudja-e vinni a megkezdett dolgokat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptun kedvezőtlenül kapcsolódik a Vénuszhoz. Az egészségügyi problémák elsősorban az idegrendszert veszik célba, és a felesleges aggodalmaskodás akár komoly problémákhoz is vezethet. Ha teheti, ne szedjen sem antidepresszánsokat, se nyugtatókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: